DAG 6 & 7

dag 6
Eftersom att ogonen fortfarande gjorde ont och var rodsvullna sa fick det bli en dag vid poolen med solglasogon pa hela tiden. Vi ser forskrackliga ut!! Vi at lunch pa hotellets restaurang och sedan middag pa en annan restaurang. Det blev inte sa mycket gjort idag och vi hoppades att ogonen skulle bli bra.
Nagra pa hotellet fragade om vi ville ut elelr in till Ayia Napa, men ogonen stoppade oss, vi sa att de kanske vi kunde inmon istallet.
Vi gick och la oss ratt tidigt.

dag 7
Aven denna dagen spenderades vid poolen, svullnaden har lagt sig och vi kanner inte av de sa mycket langre, men vi ser ut som vampyrer med roda ogon, sa vi kan inte visa oss an. Det trakiga ar att vi inte kan sola ansiktet eller doppa huvudet, da irreterar det ogonen mer ochd et tar langre tid att laka. Halv sju hade vi fatt tid hos doktorn igen sa vi tog taxi ratt tidigt, tur va det, nar vi kom till vanterummet var det smockfullt, alla hade fatt ungefar samma tid. Sa de var bara att vanta. Fick droppar och doktorn sa att om det inte ar bra tills pa fredag, om fem dagar, sa skulle vi komma tillbaka. Sjalvklart hoppas vi att det ar over langt innan dess.
Ikvall ska vi ga ut och ata en middag med foratt, varmratt och effterratt. Detta forkanar vi verkligen! 

ETt tips till alla som aker till ayia napa, ga INTE pa skumpartyt!!!!

Puss & Kram
Andrea & maja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0