DAG 14, 15, 16 & 17

dag 14
Gick upp i en helt okej tid med tanke pa att vi var ute pa natten. La oss vid poolen och stannade dar hela dagen. kvallen spenderades aven denna i Ayia Napa.

dag 15
Var aven denna dagen vid poolen, akte sedan ivag till doktorn for att fa intyg, ifall vi kan ta ut detta pa forsakringen. Nar vi val kom dit sa sa dom att allt sant redan fanns pa datorn sa vi behovde inget, sa vi la en massa onodiga pengar pa taxi fram och tillbaka. Nu har vi aven fatt ont i halsen, lyckad semester!!!! Kvallen tankte vi dra till grababrna men vi fastnade pa ett stalle dar dom spelade live gitarr istallet, sjukt duktiga, charmiga killar!  vi satt dar i over en timme, gjorde aven en henna tattoo innan, haha. Vid ett gick vi till grabbarna en stund innan dom stangde. Sen kopte vi kak och tog en taxi hem.

dag 16
Vi lag vid poolen, som vanligt, hela dagen. Eftersom att vi inte kanner oss sa bra sa tog vi det lungt hemma. Vi tror vi har halsfluss.................

dag 17
Jag (andrea) hade sa ont i halsen att jag lag inne pa rummet och at, halstabletter, ibumetin, godis, chips, skorpor och allt mojligt, tills jag somnade och sov i stort sett hela dagen. Maja lag med med ipoden som enda vannen vid poolen och brannde pa. Har just vart ute och atit lite grekisk sallad, och nu ska vi snart upp och sova!

Puss & Kram
Andrea & Maja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0