DAG 11, 12 & 13

dag 11
Vi var forst en stund vid havet och solade och badade, sen gick vi til poolen och solade resten av dagen. Pa kvallen at vi pa en restaurang som hater FRIENDS dar dom visade massor av vanneravsnitt pa en stor tv. Vi bestammde oss for Ayia Napa sa tog bussen vid efter elva. Traffade pa Emelie ocksa haha, ratt chockande faktiskt att traffa nagon man kanner. Vi bestammde for att horas nasta dag och dra till Grabbarna Grus tillsammans. Vi var pa grabbarna som gangerna innan, det ar ett skandinaviskt stalle sa en massa svenskar, norskar och danskar, KUL! Vi drog sen vidare till blue moon, som inte alls har varit kul. tog taxi hem och  la oss bums.

dag 12
Tog en till sovmorgon(SKONT) och rog sedan till stranden. Var dar hela dagen sen at vi pa den kinesiska erstaurangen igen, gick sedan hem och gjorde oss i ordning for att ta bussen till Ayia Napa och mota upp Emelie och ehnnes kompis. Dock var bussen forsenad och vi kom lite sent och dom hade da troligen gatt, letade lite efter dom men de ar sa mycket folk att vi inte hittade dom, sa vi drog till Grabbarna igen. Aven denna kvallen gick vi in pa Blue moon, fattar inte varfor fortfarande, inte alls kul!

dag 13
Gick upp i en bra tid idag faktiskt, gick till havet och har just vart och atit sen lunch. Ska aven denna kvallen in till Ayia Napa och troligtsvid Grabbarna igen, kanske orkar vi leta upp ett annat stalle. Far se om vi kanske ser Emelie ikvall istallet.

Puss & Kram
Andrea & Maja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0